Ignácova Směs Na Probuzení čerstvě pražená káva
Související produkty
Prvotřídní produkt japonské společnosti Hario s elegantním designem a keramickými kameny.
Elektrický mlýnek na kávu od norské značky WIlfa
Domácí kávovar Bialetti, originální nadčasový design, hliníkové tělo, 185 ml.
Celonerezová elegantní konvice Venus v klasickém provedení, 460 ml, vhodná pro všechny varné desky!
Celonerezová elegantní konvice Venus v barevném provedení, 235 ml, vhodná pro všechny varné desky!
Detailní popis produktu
SMĚS NA PROBUZENÍ
Stupeň pražení: 
Pokud toužíte po lahodném nápoji, který vás lehce nakopne a dostane chutí na krátkou dovolenou do Itálie, tato směs čerstvě pražené kávy je přesně pro vás.
Bohatá kréma a silná intenzivní chuť, kde ucítíte mandlový dort a čokoládu bez acidity, jsou hlavními výhodami této čerstvé kávové směsi z Pražírny Ignác. Směs na probuzení se z 85 % skládá ze zrn odrůdy Coffea Arabica z Jižní Ameriky a z 15 % Coffea Canephora z Indie.
Tohle spojení vytváří delikátní kávu vhodnou pro přípravu v automatickém kávovaru, případně na pákovém espresso kávovaru.

Potřebujete kávu mletou?
V Pražírně Ignác vám čerstvou zrnkovou kávu rádi pomeleme na profesionálních mlýncích. Stačí zvolit při objednání hrubost mletí. Přečtěte si, jakou zvolit hrubost mletí pražených kávových zrn.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kávové směsi |
|---|---|
| ? Použití: | Pákový kávovar, Automatický kávovar |
| Kávová zrna: | Směs Arabiky a Robusty |
| Typ pražení: | Střední |
| ? Hořkost: | střední |
| ? Acidita: | téměř žádná |
| Skupina chutí: | čokoláda, oříšky |
| Zěmě původu: | Brazílie, Mexiko, Indie |
| Metoda zpracování: | suché (natural) |
| Odrůda: | směs |
| Chuťový profil: | Čokoládová chuť s vysokým obsahem kofeinu |
Speciální edice káv, čtyři roční období v dárkovém balení 300 g zrn. Tato směs má silnou čokoládovou chuť s bohatou crémou.
Tato směs má svěží chuť po mléčné čokoládě a oříškách s lehkou aciditou.
Vaječný likér, skořicový šnek, červené kandované ovoce
Tato směs má v chuti ořechy, karamel a lehkou kyselost
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.