EXKLUZIVNĚ - Linea micra - skutečně domácí kávovar LaMarzocco

EXKLUZIVNÍ NOVINKA: LINEA MICRA – HISTORICKY PRVNÍ SKUTEČNĚ DOMÁCÍ KÁVOVAR

La Marzocco Home kávovary byly do této doby “pouze” velikostně upravené profesionální kusy. Objevovaly se proto i v malých provozech, jako jsou kioskové kavárny, kvalitní pekárny, nebo v menších restauracích, kde je vynikající káva především příjemným bonusem. Nyní je tomu už ale jinak. Vyvinuli jsme historicky první a plně domácí kávovar, který bude reprezentovat naši rodinnou značku. Linea Micra – ta roztomilejší verze úspěšného espresovače Linea Classic S vhodná do každé domácnosti!

ROZDÍL MEZI LINEOU MINI A NOVINKOU LINEA MICRA

Každá novinka by měla mít něco navíc. Něco unikátního do sebe a Linea Micra není výjimkou. Proto byla stvořena.

Při vývoji tohoto kávovaru jsme si dávali velmi důkladně záležet, aby se Micra stala ještě atraktivnějším a výhodnějším kávovarem pro všechny domácnosti, které milují kávu. A to se nám povedlo. Její klasický italský vzhled, dynamická sada funkcí a jednoduchost přenesou vaše myšlenky do té nejpříjemnější kavárny na světě a umožní vám si vychutnat přesně tu skvělou kávu, kterou tolik milujete. A přitom nebudete muset odejít z domu.

Linea Micra je ještě drobnější. Její rozměry jsou o několik centimetrů skromnější, než tomu je u kávovaru Linea Mini. Na výšku jí naměříte pouhých 34 cm, hloubka je 39 cm a šířka dělá přesných 29 cm.
Pokud tedy doma bojujete s omezeným prostorem, rozhodně se nenechte odradit, Linea Micra se vejde skutečně do každého kuchyňského koutu a jako lusknutím prstů rozproudí kávovou energii po celé místnosti. Je krásným důkazem toho, že u kvalitního výkonu na velikosti skutečně nezáleží, ba naopak – v tomto případě budete příjemně překvapení.
Linea Micra totiž nabízí mnoho funkcí, o kterých se vám ani nezdálo. A jak se tedy ještě liší od svých předchůdců? 

Tato novinka je připravena jak na rozespalá, tak i na uspěchaná rána. Nahřívání je zde proto ještě rychlejší. Díky tomu na svůj ranní šálek kávy nebudete čekat déle, než je opravdu potřeba.
Pro ještě rychlejší ovládání můžete využít možnost připojení k internetu a zbrusu nové La Marzocco Home aplikaci, která je ke stažení na App Store i Google Play.
Mimo jiné je tato verze dostupná v sedmi barvách. Na paletě přibyla totiž šedá. Vzhled je proto ještě flexibilnější a vy tak nebudete muset dělat kompromisy v designu svého domácího interiéru. La Marzocco totiž kompromisy neuznává.
Přes kvalitu vlak prostě nejede. A to ani v technických parametrech. Linea Micra vám dopřeje kávu jako z kavárny i přes to, že je znatelně menší. Dokonce, když porovnáme velikosti bojlerů s Linea Mini, Micra kupodivu o chloupek vede. Objem kávového bojleru je zde totiž překvapivě větší.
A ano, i tato roztomilá verze Linea Classic S disponuje dvěmi zabudovanými bojlery. Péče o parní trysku a espresso totiž musí být odlišná ať to stojí, co to stojí.

JAKÉ NÁPOJE SI POMOCÍ LINEA MICRA PŘIPRAVÍTE?

Všechny, na které budete mít zrovna chuť. Na páce si připravíte espresso, vedle si pomocí trysky našleháte krémovou mléčnou pěnu a můžete čarovat. Od cappuccina a latte, přes flat white, klasické espresso či macchiato až po svařený džus, víno nebo čaj. Tryska totiž nemusí sloužit pouze ke šlehání mléka (jen ji mezi nápoji doporučujeme řádně vyčistit). Buďte flexibilní a nebojte se experimentovat. Tento kávovar vám rozváže ruce v kreativě a uspokojí i toho nejnáročnějšího uživatele.

 

A JAKÁ JE PRO VÁS TA SPRÁVNÁ BARVA? 

 

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz