Dny otevřených dveří v naší pražírně

Vážení zákazníci, srdečně vás zveme na největší jarní akci spojenou s prezentací kávy, kávovarů a další techniky, která patří do kávového světa. 

Akce bude probíhat 27.2 - 3.3. 2023 a zveme Vás do našeho areálu a zejména pak do zcela nové budovy pražírny a nového showroomu!

Můžete se těšit na ochutnávku káv značek Pražírna Ignác a také nové značky IG Coffee Roasters, prezentaci té nejlepší technologie pro přípravu  kávy od LaMarzocco. Budete si moc vyzkoušet přípravu filtrované kávy a v neposlední řadě zakoupit techniku za zvýhodněnou cenu! 

 

Káva z pražírny Ignác, IG Coffee Roasters a kávovary LaMarzocco a Biepi

 
Společnost ICE invest spol.s r.o. Vám prostřednictvím své Pražírny Ignác a značek Pražírna Ignác a IG Coffee Roasters přináší ochutnávku a prezentaci špičkové kávy. K ochutnání bude několik espresso směsí, ale také několik výběrových káv s certifikací Organic a Coffee excelente. Příprava bude probíhat na špičkových strojích LaMarzocco, jichž jsme od letošního roku oficiálními zástupci pro oblast Moravy. K vidění bude letošní novinka LaMarzocco Linea S a domáci verze kávovaru LaMarzocco Linea Mini.

 

IG Coffee roasters:

Zcela nová značka prémiových výběrových káv s certifikací Coffee Excelence. Kávy prodávané pod touto značkou jsou skutečné perly ávového světa a vy je budete mít možnost ochutnat v exkluzivní premiéře. balení 300g v luxusní krabičce pro Váš doplňkový prodej, nebo 1000g balení pro přípravu luxusních filtrů a espress přímo ve Vaší provozovně.

 

Káva Pražírna Ignác
Špičková řada káv pro široké spektrum zákazníků. Kávy značky Pražírna Ignác obstojí v restauraci, krásné kavárně, luxusním hotelu, ale i v office parku, kde je káva pohonem pracovníků, Přijďte se přesvědčit na dny otevřených dveří okvalitě kávy z Pražírny Ignác.

 

 LaMarzocco:

La Marzocco

Proč La Marzocco? Pro naši jedinečnou filozofii, jasný odkaz, nedostižnou technologii a italský design.

Firma byla založena ve Florencii a to dvěma bratry Giuseppem a Brunem Bambim. Florencie je rodným městem renesance a domovem takových géniu jako byl například Leonardo Da Vinci nebo Filippo Brunelleschi, kteří vytvořili nejvíce oslavovaná díla na světě.

Zdá se, že díky tomu získalo La Marzocco světovou proslulost výrobou krásných, vysoce kvalitních, skvěle zpracovaných a unikátně navržených espresso kávovarů s obrovským důrazem na detail. 

V roce 1939 firma vyvinula a patentovala první kávovar na světě s horizontálně uloženým bojlerem, čímž změnila vzhled espresso kávovarů navždy. Toto byla pouze první ze série důležitých inovací, které přišly později jako například dvojitý bojler se saturovanými hlavami. Tradice a vášeň pro hledání kvality a spolehlivosti jsou faktory, jenž byly vždy v popředí zájmu a uznávány celou společností.

 

 

 

Dále pak bude k vidění: 

mceclip0
Zmrzlinové stroje Gel-Matic
Náš vyškolený tým s Vámi projde prezentaci špičkových zmrzlinových strojů značky Gel-Matic pro kterou jsme od letošního roku oficiálními zástupci pro region Morava. K vidění bude jak standardní řada podlahových strojů, zejména pak modely Gel-Matic BV a Gel-Matic Etoile, ale i takový speciál, jako je Gel-Matic Pastry Gel, který umožňuje přípravu zmrzliny, nanuků, ale i mražených dezertů. Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude prezentace unikátního stroje Gel-Matic Giotto, který jak tomu jíž několikrát v minulosti bylo určuje trend mezi výrobci strojů na točenou zmrzlinu. Součástí prezentace bude i možnost nákupu stroje za zvýhodněnou ,,veletržní cenu".

 

Zmrzlinové suroviny ICY SMILE mceclip1-1
Zmrzlinové suroviny ICY smile, stejně tak jako celý frančízingový koncept ICY smile bude rovněž součástí prezentace.  Ochutnat budete moci špičkové zmrzlinové směsi ICY smile. Dále pak kompletní řadu kornoutků TVIN a veškerý další zmrzlinářský sortiment.
Zmrzlinové stánky Klassik i Concept 2022
Těšit se můžete i na prezentaci obou aktuálně vyráběných zmrzlinových stánků, jak model I-Klassik, tak Concept 2022, který aktuálně určil nový trend v oblasti prodejních stánků na zmrzlinu. 

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz