Novinka: zastupujeme kávovary značky SanRemo

Pro naše zákazníky vybíráme jen ty nejlepší značky, které máme vyzkoušené v našich provozovnách a víme co od nich čekat. Nyní jsme po se po dlouhém zkoušení rozhodli zastupovat i italskou značku profesionálních kávovarů SanRemo. Objevte tyto designové stroje s námi a přijďte se na ně podívat do našeho showroomu.

SanRemo

Sanremo je značka pákových kávovarů, která nastavila laťku v tomto odvětví díky designu, který je nabitý působivými technologickými funkcemi. Vzhled těchto profesionálníchh strojů je jedinečný a dává majitelům podniků možnost vybrat si z různých modelů, které okamžitě zvednou prostor a zároveň splňují všechny požadavky na potřeby přípravy kávy v rušném podniku. Sanremo je skvělou volbou, pokud potřebujete kvalitní kávovar za rozumnou cenu. Popadněte tedy svůj metr a začněte plánovat příchod vašeho nového vysněného kávovaru! 

SanRemo kávovary:

  • Digitální displeje v reálném čase na některých modelech byly inspirovány stíhačkami a motocykly a umožňují baristovi sledovat a provádět změny objemu vody, teploty a doby výstřelu, což jim dává větší kontrolu nad kvalitou jejich nápojů. 
  • Většina kávovarů je také vybavena systémem úspory energie, ekologickým režimem, do kterého se stroje nastartují během chvil nečinnosti a mohou majitelům ušetřit 20 % nákladů na elektřinu, což z nich dělá espresso kávovary šetrné k životnímu prostředí. 
  • Sanremo nabízí prémiové komerční stroje na espresso, které jsou vyrobeny s vášní pro profesionální baristy, kteří milují každodenní umění kávy, a majitele firem, kteří hledají stroje na míru, které by odpovídaly značce a výzdobě jejich kavárny.

Objevte všechny modely:

Katalog kávovarů SanRemo_ENG

Verona-1536x864

Váháte, který model vybrat? Napište nám, zastavte se za námi. Rádi vám poradíme.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz