Kurz domácí přípravy kávy

Kód: KURZ01_TP_01 KURZ01_EP_01 KURZ01_01 KURZ01_TP_02 KURZ01_EP_02 KURZ01_02 KURZ01_TP_03 KURZ01_EP_03 KURZ01_03 KURZ01_TP_04 KURZ01_EP_04 KURZ01_04 KURZ01_TP_05 KURZ01_EP_05 KURZ01_05 KURZ01_TP_06 KURZ01_EP_06 KURZ01_06 KURZ01_TP KURZ01_EP Zvolte variantu
1 hodnocení
Značka: Ignác
2 199 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Zvol
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 16.1.2025 Zvolte variantu

Naučte se, jak si doma správně připravit šálek výborné kávy a zjistěte, která metoda je pro vás ta pravá. TIP NA DÁREK.

Detailní informace

Detailní popis produktu

KURZ DOMÁCÍ PŘÍPRAVY KÁVY

Zúčastněte se sami nebo darujte skutečný kávový zážitek
V kurzu domácí přípravy kávy se dozvíte spoustu cenných informací o kávovníku jako rostlině a o jeho cestě historií od samého vzniku až po současnost. Dozvíte se, kde a za jakých podmínek se kávovníky pěstují, o sklizni a zpracování kávových zrn, až po jejich pražení. Dostanete také mnoho praktických rad, jak zacházet s kávovými zrny a jak si kávu správně a chutně připravit v pohodlí domova.
Uvidíte také, jak má vypadat správně připravený šálek kávy a budete si moci vyzkoušet všechny alternativy přípravy kávy.

Každý kurz začíná 12:30, dny dle vypsaných termínů.

Komu kurz doporučujeme:

Všem, kdo si doma připravují kávu různými metodami nebo se to chtějí naučit od pravého odborníka. Dále všem, kdo se chtějí o těchto přípravách a kávě obecně dozvědět mnohem víc. Kurzu se může zúčastnit každý kávový nadšenec začátečník bez nutnosti předchozích znalostí. 

Délka kurzu cca 2 až 2,5 hodiny, minimální počet účastníků 2 osoby, maximální počet účastníků 4 osoby. Pokud vám nevyhovuje žádný z termínů, můžeme spolu vymyslet jiné možnosti. Pro skupiny jde zařídit kurzy i o víkendech. 

Obsah kurzu:

  • Povídání o pěstování, zpracování a pražení kávy.
  • Důležitost hrubosti mletí a správné nastavení mlýnků.
  • Teorie extrakce, neboli jak dostat z kávy to nejlepší. 
  • Předvedení metod Aeropress, French press, V-60, Chemex, Moka press a porovnání vlivu dané metody na chuť nápoje.
  • Cupping několika druhů káv na rozpoznání základních chutí obsažených v kávě.
  • Praktická část, kde si každý připraví kávu dle zvolené metody pod odborným dohledem.
  • Každý účastník dostane potvrzení o absolvování kurzu a dáreček na památku. 

Kdo vás bude školit:

Věnovat se vám bude přímo náš mistr pražič, který žije kávou víceméně celý svůj život. Předá vám moudra a vědomosti, které nastřádal. Kávu praží již 10 let a během toho vedl mnoho kurzů. 

Kde kurz proběhne:

V našem moderním showroomu, který je propojený obrovským oknem do naší pražírny, proto se můžete těšit i na krátkou prohlídku. 

Pražírna Ignác

Čebínská 223, 666 03 Hradčany (okres Brno-venkov)

_DSC5297

Nevyplňujte toto pole:
LM Avatar autora pochvala 17.12.2024 17:01
Perfektní kurz, kde se nám plně věnovali. Neměli jsme strach se ptát když jsme něco nepochopili a odcházeli jsme naprosto nadšení.
Odpovědět

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz