Doprava ZDARMA při nákupu nad 1300 Kč
Kurz barista, pro veřejnost
Loading...

Kurz barista pro veřejnost

7 hodnocení
Značka: Ignác

Naučte se pečovat o kávu během celé přípravy. Používejte správně dostupné technologie a vyčarujte dokonalé espresso jako pravý barista. TIP NA DÁREK

Detailní informace
3 990 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Zvol
Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 13.6.2025 Zvolte variantu

Detailní popis produktu

KURZ BARISTA - PRO VEŘEJNOST 

Zúčastněte se sami nebo darujte skutečný kávový zážitek
V tomto kurzu přípravy kávy si osvojíte teoretické a praktické znalosti, seznámíte se s její historií a dozvíte se, jak pěstování a zpracování ovlivňuje chuť výsledného nápoje. 

Během praktické části získáte základní návyky správné přípravy espressa, zpěňování mléka a základní techniky latte art. Patřičnou péči budeme věnovat i technologiím: Mimo jiné kávovarům a jejich správnému nastavení, použití a v neposlední řadě i údržbě a čištění. 

Každý kurz začíná 12:30, dny dle vypsaných termínů.

Komu kurz doporučujeme:

Kurz je určený pro široké spektrum lidí, kteří chtějí ovládat přípravu espressa a správné mletí kávy: Ať už jde o zálibu na doma, nebo si chcete vylepšit životopis pro práci baristy. Cílem tohoto kurzu je přiblížit svět kávy začínajícím baristům, zaměstnancům kaváren a firem obchodujícím s kávou i široké veřejnosti. Pro účast nejsou nutné předchozí znalosti. 

Délka kurzu cca 4 hodiny, minimální počet účastníků 2 osoby, maximální počet účastníků 4 osoby. Pokud vám nevyhovuje žádný z termínů, můžeme spolu vymyslet jiné možnosti. Pro skupiny jde organizovat kurzy i o víkendech. 

Obsah kurzu:

  • Povídání o pěstování, zpracování a pražení kávy.
  • Důležitost hrubosti mletí a správné nastavení mlýnků.
  • Teorie extrakce, neboli jak dostat z kávy to nejlepší.
  • Seznámení se s pomůckami a technologiemi pro přípravu espressa.
  • Příprava espressa, cappuccina a ostatních vybraných nápojů.
  • Alternativní příprava kávy.
  • Kávové nápoje.
  • Údržba a hygiena technologií.
  • Každý účastník dostane potvrzení o absolvování kurzu a dáreček na památku. 

Kdo vás bude školit:

Věnovat se vám bude přímo náš mistr pražič, který žije kávou víceméně celý svůj život. Předá vám moudra a vědomosti, které nastřádal. Kávu praží již 10 let a během toho vedl mnoho kurzů. 

Kde kurz proběhne:

V našem moderním showroomu, který je propojený obrovským oknem do naší pražírny. Proto se můžete těšit i na krátkou prohlídku. 

Pražírna Ignác

Čebínská 223, 666 03 Hradčany (okres Brno-venkov)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Sledujte nás na Instagramu

🌞 COLD BREW – KÁVA, CO MÁ ČAS Není to ledová káva 🧊. Je to cold brew – a to je rozdíl. Zatímco klasická ledovka se uvaří a...
🚧 ROSTEME! A ROVNOU O 720 m²! Nový prostor, nové možnosti, nové výzvy. A hlavně – víc místa pro kávu😎 Co nás čeká? Nové...
☕ Ignác Mexiko Yucuhiti – káva s chutí, příběhem a srdcem. 🍫🍯🍎 Čokoláda, karamel, jablko… ne, to není nová příchuť...
Pepa. Barista. Pohodář. Mistr kafe… a hlavně borec, co umí vzít za práci. Nevyřvává, nelítá, nedělá vlny – ale jakmile jde...
Chemex je tady, aby vám ukázal, co to znamená mít kávu ve stylu. Tady je váš návod: 🧰 Co budeme potřebovat: 🧪 Chemex –...
☕🍽️ Káva v kuchyni – více než jen ranní společník! 🍽️☕ Kdo by si pomyslel, že káva je víc než jen nápoj, který nás ráno...
 

SLEVA 15 %

 

Přihlaste se k našemu newsletteru a sleva 15 % na kávu je Vaše.

 

Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracování osobních údajů

 
 

JEŠTĚ POSLEDNÍ KROK

Zadanou e-mailovou adresu ještě prosím potvrďte ve Vaší schránce.