Nicaragua - Catimor Regalo de Dios

Kód: PRAZENA_NICARAGUA250 PRAZENA_NICARAGUA500 PRAZENA_NICARAGUA -1000G- Zvolte variantu
Tip
Neohodnoceno
299 Kč 589 Kč 1 149 Kč od 299 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
gramáž
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
29.6.2022 29.6.2022 29.6.2022 Zvolte variantu

Naturální Perla z Nicaragui, která je vhodná na přípravu lahodného ovocitého espressa, ale i skvělého filtru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nicaragua - Catimor Regalo de Dios

Stupeň pražení:sp_2

Jemnějším pražením lze docílit ovocnějších chutí, v této kávě jde především o grapefruit a brusinky. Tmavším pražením se ovocitost vytrácí a přechází k vyváženým tónům mléčné čokolády. Neobyčejná káva, která o svžch kvalitách přesvědčí opravdu každého. 

O zemi, kde se káva pěstuje

Farma Un Regalo se Dios je položea v horách Dipilto-Jalapa na severu oblasti Nueva Segovia. Jde o území ve výšce okolo 1700 metrů nad hladinou moře s mikroklimatem deštného pralesa a teplotami od 16 - 18°C. Tato konkrétní farma má celkových 250 akrů půdy z nichž na 40 akrech je pěstována káva. V roce 2010 se farma zvítězila v Cup of exellence díky nejlepším mikroklimatickým podmínkách pro pěstování výběrové kávy. Pěstuje se tu sedm kávových odrůd, sklízených samostatně tak, aby káva po zpracování byla přesně dohledatelná a jednotlivé loty mohly být samostatně hodnoceny a prodávány.  Tento konkrétní lot je zpracován suchou metodou v Dry Mill Las Segovias facilities. Sušení probíhalo klasicky na afrických postelích zastíněných proti příliš prudkému slunečnímu svitu. Káva tak může být sušena pomalu a velmi konzistentně. Pěstuje se tu sedm kávových odrůd, sklízených samostatně tak, aby káva po zpracování byla přesně dohledatelná a jednotlivé loty mohly být samostatně hodnoceny a prodávány. Tento konkrétní lot je zpracován suchou metodou v Dry Mill Las Segovias facilities. Sušení probíhalo klasicky na afrických postelích zastíněných proti příliš prudkému slunečnímu svitu. Káva tak může být sušena pomalu a velmi konzistentně.

Sklizeň: listopad - březen
Odrůda: Coffea Arabica - Catimor 
Nadmořská výška: 1500 - 1700 m n.m. 
Zpracování: NATURAL
Vhodné k přípravě: Filtr, espresso
Chuťový profil: červené jablko, med, kakao


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení